Hyr Stavgården eller hela Åsudden

Om du önskar hyra Stavgården eller delar av anläggningen Åsudden, kontakta Lisbeth Östblom telefon 0291-10919.

Priser:  Stavgården 1.500:- för hela eller del av anläggningen.  500:- för kortare möte t.ex. sammanträde några timmar.

Myndig och medlem i Hedesunda Hembygdsförening, för den hyresansvarige, är ett krav för att få hyra Stavgården eller Åsudden.

Vi har under åren haft många kalas, släkt- och klassträffar och vi har porslin för ca 100 gäster. Piano och ljudanläggning kan ordnas.

Det går utmärkt att beställa festmat hos lokala restauranger.

Egen utomhusdansbana finns nere vid Dalälven och till den en enklare sommarservering med el och vatten.
Föreningen äger hela stora markområdet Åsudden och det går utmärkt att anordna naturstigar, ponnyridning, hundutställning, fisketävling o.likn. sommar som vinter. Kravet är att allt sker i sluten regi och utan eget vinstintresse.

En gammaldags äkta vedeldad bagarstuga går också att hyra för höstbaket. Minst en, van ungsbakare, måste dock ingå i sällskapet (säkerhetskrav!).